Book Elegance na XIAOMI Mi 11 Peňaženkový obal Zlatý

Recenzia (0)
      14,90 €
      Vrátane dane
      Skladom
      Typ: Peňaženkový obal
      Prevedenie: Elegant, Zlatý,

Kód: PTXXM110542
      EAN: 5903396112812

Množstvo:
      • Bezstarostný nákup s našou zárukou vrátenia peňazíBezstarostný nákup s našou zárukou vrátenia peňazíMožnosť vrátiť tovar do 30 dní od jeho prevzatia bez udania dôvodu.
      • Váš tovar odosielame čo najrýchlejšieVáš tovar odosielame čo najrýchlejšieVašu objednávku sa snažíme vybaviť čo najrýchlejšie a doručiť ju k vám v čo najkratšom čase.
      • Bezpečnosť vašich platieb je pre nás prvoradáBezpečnosť vašich platieb je pre nás prvoradáSpolupracujeme s dôveryhodnými poskytovateľmi a používame najmodernejšie technológie.
      Puzdro typu peňaženka Forcell Elegance predstavuje spojenie štýlu a funkčnosti. Prípad vyniká precíznym dokončením a pohodlím používania. Zabudované zapínanie na magnet zabraňuje vysunutiu z mobilného telefónu. Puzdro je vyrobené z vysoko kvalitného PC potiahnuté mäkkou ekokožou. Jemný materiál vo vnútri chráni zariadenie pred poškriabaním. Puzdro má vo vnútri silikónovú rukoväť, ktorá drží váš telefón v stabilnej polohe a chráni okraje zariadenia. Je tiež vybavený vreckom na dokumenty. Elegantné puzdro s pozíciou televízneho stojana umožňuje sledovanie filmov alebo používanie internetu. Ďalej má výrezy pre nabíjačku, reproduktor alebo slúchadlá a špeciálne kryty pre funkčné tlačidlá. Puzdro nezhustí mobilný telefón. K dedikovanému zariadeniu sa hodí veľmi dobre.
      PTXXM110542
      1 ks

Špecifické referencie

ean13
      5903396112812

Momentálne žiadne recenzie zákazníkov.

Napíšte svoju recenziu

Produkty v rovnakej kategórii: 16

14,90 €